Rust van de waterkant – op 5min van de stad

Langs het kanaal, in het hart van een prachtig aangelegd park, biedt City Dox u ruime en heldere appartementen, van studio’s tot de 3 slaapkamer appartement, met terras en vaak zelfs een balkon aan de achterzijde.

Groene ruimtes, aangelegde oevers, de hele wijk nodigt uit om te ontspannen, te wandelen, te socialiseren en mensen van alle generaties te ontmoeten.

Ga je naar de stad? Laat uw auto in de parking – een bushalte aan de voet van de wijk brengt u meteen naar het Brussel-Zuid station. Of stap op de fiets – de brede, veilige fietspaden brengen u in ongeveer tien minuten naar het centrum.

Een hedendaagse architectuur ontworpen om lang mee te gaan

De zuivere architecturale lijnen en een harmonieus gevelspel geven de wijk een resoluut moderne stedelijke uitstraling.

Ecologische gebouwen

City Dox biedt u alle voordelen van het wonen in een nieuw pand, in passieve en energiezuinige gebouwen die voldoen aan de nieuwste energiestandaarden.

Appartementen aangesloten op de zon

Op alle daken zijn fotovoltaïsche panelen geïnstalleerd.

Innovatief regenwaterbeheer

Terugwinning en recyclage voor het doorspoelen van de toiletten en de besproeiing van de tuin. De opslagdaken zullen regenwater absorberen, waardoor overstroming en risico’s op overstroming worden voorkomen.

Termisch en akoestisch comfort

Minerale wolisolatie : vermindering van het energieverbruik en de CO2-uitstoot. Lange levensduur. Recycleerbaar.

Voorrang aan ruimte en licht

Lichte, ruime en gastvrije leefruimtes, de grote erkers geven een bijzondere dimensie aan de woonkamer.

De gedurfde en moderne aluminium kozijnen ‘made in belgium’ zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook extreem resistent zonder enige speciale behandeling of onderhoud.

Virtuele tour

Neem een afspraak en kom ons modelappartement ontdekken.