City Side - Appartementen met net dat tikkeltje meer…

Anders wonen in de stad

Langs het kanaal, in het hart van een aangelegd park, biedt City Dox u een unieke formule aan: appartementen met één of twee slaapkamers met terras of balkon gecombineerd met gedeelde ruimtes zoals een woonkamer met zithoek, eetkamer met ingerichte keuken, verlengd met een dakterras, ontspannings- en speelkamer, wasruimte en tuinen.

Geoptimaliseerde ruimtes en slimme inrichting

Appartementen met natuurlijke lichtinval dankzij mooie glaspartijen, die allemaal beschikken over een terras of balkon en zicht op het kanaal of het park.

Met een oppervlakte tussen de 55 en de 70m², zijn de appartementen lekker ruim, goed doordacht, functioneel en overzichtelijk. Verder beschikken ze over een inkomhal, een een badkamer met een inloopdouche, een ruime slaapkamer, een comfortabele zithoek en een uitgeruste keuken.

Ruimtes om te delen - het comfort van een nieuwe levensstijl

De privéruimtes in de appartementen lopen over in een ruime gemeenschappelijke eetkamer met grote hyper-uitgeruste keuken die uitgeeft op een panoramisch terras waar ruimte is voor ontspanning en gezellig samenzijn met vrienden of familie.

Andere gedeelde ruimtes zorgen voor nog meer comfort:

  • Een zithoek met breedbeeldtelevisie open op een panoramische terras
  • Een speelruimte voor een spelletje tafelvoetbal, gezelschapsspelletjes, enz.
  • Een aangelegde tuin op de eerste verdieping
  • Een wasruimte met wasmachines en droogkasten

Ecologische gebouwen

City Dox biedt alle voordelen van een volledig nieuw gebouw, dat energiezuinig is en beantwoordt aan de meest recente energiestandaarden.

Een zachte architectuur

Strakke lijnen geven vorm aan een evenwichtig geheel en de helderwitte volumes bieden een interessant spel tussen schaduw en licht.

Dankzij de architecturale keuzes blijft het evenwicht tussen de intimiteit van de privéruimtes en de gezelligheid van de gemeenschappelijke binnen -en buitenruimtes bewaard.

Een nieuwe investeringskans

  • Grote huurvraag: dit type woningen vult een marktbehoefte in die niet vervuld wordt door het traditionele huuraanbod. De nieuwe generatie verwacht dat een appartement meer biedt dan enkel een plek om te wonen.
  • Een nieuw aanbodmodel dat inspeelt op sociale en demografische veranderingen
  • Een nieuw pand dat ideaal gelegen is aan de ingang van de stad en op 5 minuten van het Zuidstation
© Atenor. All rights reserved.