City Dox, uw nieuwe buurt in Brussel

LinkedinInstagram

LEVEN, WERKEN, GROEIEN.

Ontdek een gloednieuwe wijk in Brussel en neem deel aan de ontwikkeling ervan.

Contacteer ons
City Dox - Rooftop
Plan accès - Citydox

Een strategische ligging in Brussel

City Dox is ideaal gelegen aan de rand van het kanaal Brussel-Charleroi in Anderlecht. Dankzij de serene omgeving vinden de bewoners, zowel bewoners als bedrijven, de rust die ze zoeken.

De wijk, die bijzonder toegankelijk is, ligt op ongeveer 5 minuten rijden van de Brusselse Ring, op 15 minuten lopen van het internationale station Brussel-Zuid en wordt bediend door talrijke verbindingen met het openbaar vervoer naar de rest van de Europese hoofdstad. Bovendien bieden brede fietspaden en voorzieningen voor zachte mobiliteit de gebruikers de mogelijkheid om zich vrij en veilig te verplaatsen.

  • 1 km verwijderd van het Brussels zuidstation hetwelk City Dox verbindt met geheel België alsook de rest van Europa.
  • Elke 10 minuten een bus van en naar het treinstation.
  • 5 minuten verwijderd van de Brusselse ring.
  • Villo! deelfietsen beschikbaar in de gehele buurt.
  • 10 minuten wandelen van het Brusselse zuidstation.

Ons project

City Dox is een nieuwe, innovatieve en aantrekkelijke wijk gelegen aan de ingang van Brussel, in Anderlecht. Strategisch gelegen langs het kanaal, vlakbij het internationale treinstation Brussel-Zuid en niet ver van de Ring, viert het de sociale diversiteit van onze hoofdstad. Ontdek een wijk om goed te leven en verstandig te investeren, in een dynamische, diverse en natuurvriendelijke omgeving.

Meer informatie over het project

“Een gemengde en dynamische wijk, ontworpen voor uw welzijn.”

Vue Canal - City Dox

Wilt u investeren in onroerend goed doen?

Wij kunnen u helpen met uw project. City Dox biedt u appartementen, kantoren, productieve activiteiten en commerciële ruimte in het hart van de stad van morgen.

Contacteer ons

Investeren in een bloeiende wijk

Denk je aan investeren in onroerend goed? De residentiële, professionele en commerciële ruimtes van City Dox zijn gelegen in een snelgroeiende, innovatieve en toegankelijke wijk aan de ingang van de stad Brussel. Met ESG-criteria die aan uw eisen en waarden voldoen, is City Dox de ideale omgeving om nieuwe perspectieven te openen, groter te denken en te investeren.

Investeren in de buurt

Denkt u na over duurzaamheid in uw buurt?

Duurzaamheid staat centraal in ons vastgoedproject. City Dox is een wijk die het leven in Brussel opnieuw uitvindt, om te leven en te werken in een groenere en duurzamere stad.  Wij pleiten voor respect voor de natuur en bieden energieprestaties die aan uw hoogste eisen voldoen. De meeste van onze nieuwe flats hebben een EPB A!

Ontdek onze acties voor een duurzamere buurt

Wilt u meer informatie?

Wij staan tot uw beschikking en beantwoorden graag uw vragen.

Contacteer ons