City Dox: uw duurzame wijk voor de toekomst

LEVEN, WERKEN, GROEIEN.

City Dox is een duurzaam, dynamisch en innovatief vastgoedproject, gelegen in het hart van de stad Brussel, en ontworpen om zijn bewoners een omgeving te bieden waar het goed wonen en werken is. Ontdek de vele voordelen van deze nieuwe wijk die openstaat voor diversiteit.

Contacteer ons

Een echt buurtleven in het centrum van de stad

Wij hebben het vastgoedproject City Dox ontworpen als een gemengde en levendige wijk waar gezinnen, mensen van alle leeftijden en achtergronden, bedrijven en particulieren samenkomen.

In deze groene omgeving, omzoomd door parken en tuinen, staan nieuwe woongebouwen met flats en studio’s, flexibele kantoren voor bedrijven, ruimtes die geschikt zijn voor winkels, een verpleeghuis en talrijke ruimtes voor productieve activiteiten.

Deze diversiteit binnen City Dox garandeert haar bewoners, zowel bewoners als professionals, een uitzonderlijke omgeving, gefaciliteerd door een gevarieerde infrastructuur.

Plan een bezoek

De hoogste sociale en milieunormen

Omdat milieu- en sociale kwesties vandaag de dag centraal staan, is City Dox ontworpen met deze nieuwe normen in gedachten en op een manier die actief tegemoetkomt aan de legitieme zorgen van de toekomstige bewoners.

De wijk biedt particulieren en bedrijven die zich er vestigen faciliteiten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van eco-verantwoordelijkheid, energie-optimalisatie en respect voor sociale diversiteit.

 • null

  Hernieuwbare energie

  De wijk is uitgerust met fotovoltaïsche panelen die groene energie opwekken en de gemeenschappelijke ruimtes bevoorraden.

 • null

  Waterbeheer

  Het regenwater wordt opgevangen, gefilterd en behandeld en gebruikt om de centrale gemeenschappelijke tuinen en de sanitaire voorzieningen van de residentie te besproeien.

 • null

  Afvalbeheer

  Ondergrondse Molok-containers vervangen afvalzakken voor een efficiënt en verantwoord afvalbeheer.

 • null

  Zachte mobiliteit

  City Dox bevordert zachte mobiliteit: snelle toegang tot het openbaar vervoer, uitgeruste fietspaden, gesloten fiets- en bakfiets-stallingen. Om de rust in de wijk en het welzijn van de bewoners te garanderen, mogen alleen voetgangers en fietsers tussen de gebouwen circuleren.

null

Un quartier à l’image de la ville de Bruxelles

City Dox est un quartier en plein essor ancré dans une ville en perpétuel mouvement. Les résidents et les sociétés qui s’implantent dans ce nouveau quartier participent activement à l’évolution positive de la ville, à sa diversité et à son activité économique, sociale et culturelle.

Près du centre-ville de Bruxelles, de Forest National, du Wiels ou de la Royale Union saint-gilloise, City Dox se situe dans un environnement empreint de dynamisme, témoignant d’une activité socioculturelle importante, où se dessine le futur de la capitale européenne.

Kwaliteit voor iedereen

De vele voordelen van City Dox garanderen een onvergelijkbare levenskwaliteit en een schat aan ervaringen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning en nieuwe persoonlijke avonturen wilt aangaan, uw bedrijf wilt vestigen in nieuwe kantoren die uw werknemers een hyperdynamische omgeving bieden, of intelligent wilt investeren in een snel evoluerende wijk, City Dox opent zijn deuren voor u en biedt u oplossingen die aangepast zijn aan uw situatie en uw persoonlijke of professionele verwachtingen.

De waarden die ons dierbaar zijn

Innovatie

City Dox is een toekomstgericht project dat een innovatieve visie biedt op de wijk van morgen: moderne, lichte architectuur die openstaat voor de buitenruimte, ecologisch verantwoord gebouwbeheer en aandacht voor het welzijn van de bewoners.

Diversiteit

Deze nieuwe wijk in Anderlecht past in de continuïteit van het stedelijk weefsel van Brussel, waarvan we de diversiteit en dynamiek wilden weerspiegelen. City Dox is multigenerationeel, multicultureel en multifunctioneel en staat open voor mensen van alle leeftijden, alle achtergronden en alle activiteitensectoren.

Respect

Met zijn vele ecologisch verantwoorde oplossingen hebben we City Dox ontworpen als een omgeving die de natuur, maar ook de bewoners respecteert. Dit respect, dat tot uiting komt in de ambities van het project, maakt de wijk onvermijdelijk gastvrij en toegankelijk voor iedereen.

Positiviteit

City Dox is een vastberaden project dat positief inspeelt op de complexiteit van onze samenleving en de huidige woningmarkt. Om dit te bereiken is deze innovatieve wijk ontworpen en gebouwd met een focus op het positief vertalen van onze visie op de toekomst van onze samenlevingen.