Investeren in onroerend goed te City Dox

Investeer in de toekomst van vastgoed in Brussel

City Dox is een gloednieuwe wijk in de stad Brussel, in de gemeente Anderlecht. Dynamisch en innovatief, ontworpen en gebouwd om aan de hoogste milieu- en sociale normen te voldoen.

City Dox, bestaande uit nieuwe woningen, kantoren en commerciële ruimte, biedt vastgoedinvesteerders aanzienlijke kansen op rendement. Door de uitzonderlijke ligging en de daaruit voortvloeiende vraag profiteert dit vastgoedproject ook van een zeer goed huurrendement.

Contacteer ons

Waarom investeren in City Dox?

Een vastgoedinvestering in City Dox garandeert u een investering op lange termijn met een aantal voordelen die essentieel zijn voor u en uw toekomstige huurders.

Investeren in Park Side woningen

City Dox biedt 74 nieuwe woningen aan in Park Side: appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en studio’s. Elk huis biedt veel licht en hoogwaardige afwerking. De gebouwen met lage energetische consumptie zijn ontworpen om milieuvriendelijk en kostenefficiënt te zijn.

Dankzij de grote huurvraag in dit populaire gebied kunt u profiteren van een veilige vastgoedinvestering met een gegarandeerd rendement en huurinkomsten.

Investeren in appartementen

Delen van appartementen: een nieuwe vastgoedbelegging

Appartementen delen is een nieuwe stedelijke levensstijl die steeds populairder wordt in België. Dit nieuwe aanbod op de Brusselse vastgoedmarkt garandeert nieuwe huurmogelijkheden voor zowel investeerders als toekomstige huurders.

De driekamerappartementen in het Park Side gebouw zijn geschikt voor deze vorm van samenwonen vanwege hun gedeelde en privé-ruimten. Een vastgoedinvestering in een gedeelde flat garandeert een huurinkomen dat hoger is dan dat van de Brusselse vastgoedmarkt.

Investeren in deelwoningen