White Angle is een vlot toegankelijk kantoorgebouw gelegen aan het kanaal Brussel-Charleroi, in het hart van Anderlecht en op een boogscheut van het internationale treinstation Brussel-Zuid. Dit duurzame en energie-efficiënte kantoorgebouw maakt deel uit van een grootschalig gemengd herontwikkelingsproject van Atenor.

De kantoren zijn beschikbaar vanaf 250m² tot 4.000m² !

LinkedinInstagram

White Angle, onderdeel van City Dox, is een van de baanbrekende projecten van Biestebroeck PPAS. De totale oppervlakte van het project bedraagt ongeveer 55.000 m² en het is de bedoeling 155.000 m² gemengde functies te ontwikkelen, waaronder 900 appartementen, een school, een rusthuis, kantoren, commerciële ruimten en ruimten voor productieve activiteiten. De belangrijkste doelstelling van het kanaalplan is het stimuleren van de economische activiteit en het opzetten van nieuwe projecten voor gemengd gebruik, maar ook het verbeteren van de kwaliteit van de openbare ruimte aan weerszijden van het kanaal voor de eindgebruikers.

  • null

Diensten

White Angle, als plaats van groei en productiviteit, biedt diensten aan die u van uw dagelijkse ongemakken verlossen. Dankzij deze diensten kunt u zich, eenmaal thuis, volledig ontspannen en concentreren op wat voor u belangrijk is.

 

In het gebouw zijn verschillende diensten beschikbaar voor de werknemers:

  • Bring Me Boxes zijn beschikbaar voor pakketbezorging.
  • Een carwash service is beschikbaar op aanvraag om uw auto er op zijn best uit te laten zien.
  • null
    Slim parkeerbeheer
null

Crossfit center

White Angle huisvest een fitness en Crossfit, voorzien van kleedkamers en douches! Deze is toegankelijk voor zowel Kantoor- als externe gebruikers!

Slimme koelkasten

Slimme koelkasten bieden u gezonde, verse, lokaal bereide maaltijden voor de lunch of afhaalmaaltijden voor het diner.

null

Restaurants

White angle heeft een eigen restaurant met maar liefst 3 verschillende keukens! De Franse, Italiaanse en Libanese keuken? Allemaal aangevuld met een terras!

Stomerij- en strijkdiensten

Stomerij- en strijkdiensten nemen de druk van uw toch al drukke weekends weg.

De beste plek om te werken

White Angle is een slim en innovatief kantorencomplex aan het kanaal, ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van bedrijven. Als onderdeel van een dynamische woonwijk is het de ideale plek om nieuwe bedrijfsideeën te ontwikkelen en uit te voeren.

White Angle combineert een visie op werkcomfort en welzijn in één architectonisch gebouw en faciliteert deze innovatie en werkplezier.

White Angle biedt 6 verdiepingen kantoorruimte, terwijl op de begane grond winkels en bedrijfsruimten zijn gevestigd. Deze mix maakt White Angle een perfecte plek om in contact te komen met innovatieve ondernemers en meerwaarde te creëren.

Een modulaire
omgeving

De verdiepingen zijn flexibel, schaalbaar en modulair. Ze zijn goed verlicht en hebben ramen van 360 graden die geopend kunnen worden. Tijdens de ontwerpfase werd de voorkeur gegeven aan een combinatie van moderniteit, comfort en welzijn om een gezonde werkomgeving te bieden aan bedrijven en hun personeel.

De verdiepingen zijn ontworpen voor een mix van open en gesloten ruimtes, vergaderzalen en lounges, om productiviteit, creativiteit en waardevolle menselijke interactie te stimuleren.

De kantoren zijn ontworpen volgens de eisen van de huurders. Betonnen pilaren en een mooi afgewerkt maar ruw betonnen plafond zorgen voor indrukwekkende plafondhoogtes en maken het mogelijk de vloeren in te richten in een stijlvolle en moderne industriële stijl, in overeenstemming met de industriële geschiedenis van Anderlecht. Er kunnen open ruimtes en informele vergaderzones worden gecreëerd en gecombineerd met koffiecorners en flexibele kantoren om de werkruimte zo dynamisch mogelijk te maken.

Er hoeven echter geen compromissen te worden gesloten. De lichte en ruime verdiepingen zijn volledig uitgerust voor een meer zakelijke omgeving met eigentijdse valse plafonds, werkplekken en gescheiden kantoren.

Co Working White Angle - City Dox
Co Working White Angle - City Dox

Duurzame
infrastructuur

Het gebouw is ontworpen om een EPB A-score te behalen, waaruit de uitstekende energieprestaties blijken. De besparingen op het energieverbruik zijn rechtstreeks terug te vinden in de exploitatiekosten.

Elektrische voertuigen

Het gebouw White Angle is van plan om op verzoek van de huurders oplaadpunten voor elektrische voertuigen te installeren op de interne parkeerplaats.

Zonnepanelen

Het dak is uitgerust met zonnepanelen. Onze derde investeerder biedt groene energie aan tegen een zeer gunstig tarief.

Fietsvriendelijk gebouw

Het gebouw is gemakkelijk bereikbaar via de brede fietspaden die White Angle in korte tijd met het centrum van Brussel verbinden en biedt werknemers de mogelijkheid om met de fiets naar het werk te komen en hun fiets veilig te stallen in de afgesloten overdekte stalling.

White Angle

Architectonische
uitmuntendheid

White Angle, ontworpen door architecten DDS + en Stein Van Rossem, heeft strakke, eenvoudige lijnen en een sculpturale gevel voor de Hermes-rotonde.

De ramen met horizontale lijnen zijn een element van contrast en dynamiek dat zorgt voor maximale helderheid en modulariteit.

Op de begane grond, met de grote en brede ramen, hebben de architecten gekozen voor een uniek ontwerp voor de toegang tot de kantoorruimten, gekenmerkt door een driedimensionaal metalen beglazingskader, om de commerciële ruimten te onderscheiden van de etalages.

White Angle heeft strakke, eenvoudige lijnen en een sculpturale gevel.

Toegankelijkheid

Een ideale
locatie

Mobiliteit

De gemeente Anderlecht ligt aan de zuidwestelijke poort van de stad Brussel en is zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De nabijgelegen Ring verbindt Brussel met andere Belgische en internationale steden (zoals Amsterdam, Parijs en Luxemburg). Gent en Antwerpen zijn in ongeveer 60 minuten te bereiken.

Verbinding met de snelweg

Verbinding met de snelweg

Buslijn 78 stopt recht voor het gebouw en verbindt het uiterste zuidoosten van de hoofdstad met het internationale station Brussel Zuid in slechts 15 minuten.

Toegankelijkheid van het station

Toegankelijkheid van het station

Het tram- en metrostation Saint-Guidon is gemakkelijk bereikbaar, op slechts 900 meter lopen. Tramlijn 81 en metrolijn 5 verbinden White Angle met het centrum van Brussel in minder dan 20 minuten.

Opladen van elektrische voertuigen

Opladen van elektrische voertuigen

54 overdekte parkeerplaatsen met oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Brede fietspaden

Brede fietspaden

Veilige overdekte stalling voor fietsen, met kleedkamers en douches. Brede fietspaden verbinden het kantoorgebouw met het stadscentrum in slechts 10 minuten. Gedeelde fietsen zijn beschikbaar voor huurders.

Het kanaal

Het kanaal

Een prachtige kanaalwandeling verbindt de hele City Dox site met het centrum van Brussel in slechts 30 minuten.

Vloeren en plattegronden

Alle verdiepingen zijn ontworpen om te worden verdeeld in twee volledig zelfstandige ruimtes van 623 m² en 617 m². Zij kunnen echter worden gecombineerd tot één grote open ruimte.

Duurzame
hoogtepunten

Airconditioning

Warmtepomp

De warmte wordt geproduceerd door een omkeerbare lucht/water-warmtepomp op het dak.

Ventilatie

Ventilatie voor 100 personen per verdieping

Thermisch geactiveerd vals plafond

Toiletten

Een tank vangt het regenwater op om het toilet te voeden.

Op elk half niveau zijn meters voorzien voor stadswater en regenwater.

Elektriciteit

LED-verlichting met automatisch dimmen

Brandalarmsysteem

Systeem voor toegangscontrole

Vezeloptisch/half niveau voeding

EPB

De EPB-resultaten van het gebouw voorspellen een EPB A-score.

De warmte wordt geproduceerd door een omkeerbare lucht/water-warmtepomp op het dak.

Gemiddelde K = 36 en E = 50, beste energieprestatie in zijn klasse.